Skip to content

Obytné domy v záplavami postižených oblastech dokončeny

Pchjongjang, 14. listopadu čučche 105 (2016) (KCNA) – Jednopodlažní bytové domy, třípodlažní a pětipodlažní bytové domy pro více než 11 900 rodin, nejméně 3 000 jednotek, byly dokončeny ve více než stu různých oblastí včetně města Herjong, krajů Musan, Jonsa, Onsong, Kjongwon a Kjonghung v provincii Severní Hamgjong během o něco delší doby než dnů. Oblasti byly zasaženy nejtěžšími povodněmi v historii meteorologických pozorování po osvobození země.

¼­ÃùÌ¡¸ôÌ© ±¨¼¬¼¬»£¶®¶¦ Åñ½î°¥ ±¨»½´Å²Ú˼ °¼º¼¼­ÀÕ»þ

·ËµÙ¹¢ °¼º¼»þ -·Ëº¤°ëËÂ-

Nejvyšší vůdce Kim Čong Un, který si více než kdo jiný vzal k srdci katastrofu utrpěnou lidem v oblasti podél řeky Tuman, označil operace k nápravě povodňových škod ve výše uvedených oblastech za hlavní úder probíhající 200denní kampaně a rozvinul odvážnou operaci pro dosažení zázračného vítězstvího v náporu pro obrácení smůly v příznivé podmínky.
mm00249106Ve vydatné odezvě na výzvu Ústředního výboru Korejské strany práce, která reflektuje její ušlechtilý úmysl věřit v lid jako v nebe, všichen sloužící personál a lid je jednotný v kampani obratu postižených oblastí v pohádku éry Strany práce.
mm00249108 mm00249109
Sloužící personál a členové úderných brigád, kteří se zúčastnili kampaně při odstraňování následků povodňových škod v kraji Kjonghung, úspěšně dokončili obytné domy na konci října. Domy pro více než 11 900 rodin ve všech severních oblastech, včetně města Kjongwon a Herjong, byly postaveny do 11. listopadu.
Nivelizace země byla hnána vpřed spolu s výstavbou nových domů, obracejíc výše uvedené oblasti v obstojná města socialismu a pohádkové vesnice éry Strany práce.
Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp