Skip to content

Pracující v zemědělství slibují přinést obrat v zemědělské výrobě

a

Kangso 8. ledna Čučche 105 (2016) (KCNA) – Pracující v zemědělství a členové Svazu zemědělských pracovníků Koreje (SZPK) se setkali v zemědělském družstvu Chongsan v okrese Kangso v pátek, aby dali slib plnění úkolů stanovených maršálem Kim Čong Unem v jeho novoročním projevu.

Ri Mjong Gil, předseda Ústředního výboru SZPK, podal zprávu, která byla následována projevy. Referent a řečníci zdůraznili nutnost obratu v zemědělské výrobě pro všechny pracovníky v zemědělství, s vědomím odpovědnosti, že jsou v zákopu na první linii kampaně na obranu socialismu pod heslem „Ohlasme zlatý věk při budování prosperujícího národa v roce 7. sjezdu Korejské strany práce!“, vytyčeným Kim Čong Unem.

Poznamenali, že všichni pracující v zemědělství by měli být songunskými revolučními bojovníky, sdílejícími ideje strany, dýchajícími s ní jedním dechem a držícími s ní krok, aby navždy kráčeli cestou strany. Vyzvali funkcionáře, zemědělské pracovníky a členy SZPK, aby plnili své povinnosti a poslání v úsilí o uvedení zlatého věku v budování prosperujícího národa na principu upřednostňování samostatného rozvoje. Vyzvali zemědělské pracovníky a členy SZPK po celé zemi k socialistickému soutěžení pro oslavu tohoto roku bezpříkladnou zemědělskou produkcí.

Na zasedání byly vyhlášeny závazky pro socialistické soutěžení.

b

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp