Skip to content

Vystoupení uměleckých skupin Socialistického svazu žen

Pchjongjang, 11. září čučche 108 (2019) (KCNA) – 11. září se v Sále žen uskutečnilo představení amatérských uměleckých skupin svazu žen “Budeme květy bezmezné oddanosti slunci”.

Představení začalo vyprávěním příběhu a sborem „Nadšení lidu“. Na jevišti byla uvedena pestrá čísla jako veršovaný dialog “Ženy v požehnání slunce”, žánrový projev “Atmosféra” a folklórní sbor „Naše píseň je nejlepší”.

Účinkující ztvárnily pocit nekonečné úcty k neskonalým velikánům, kteří položili základ čučchejskému hnutí korejských žen a podporovali korejské ženy jako mocnou sílu revoluce a výstavby a zajistili, aby vedly hodnotný život jako revolucionářky.

Uvedena byla také vystoupení představující vyspělý duševní svět a revoluční optimismus korejských žen, které nešetří svou krví a potem vlastenectví na cestě k posílení moci a prosperity vlasti a světlé budoucnosti socialismu.

Mezi posluchači byl vedoucí oddělení Ústředního výboru Korejské strany práce soudruh Ri Il Hwan, předsedkyně Ústředního výboru Socialistického svazu žen Koreje soudružka Čang Čchun Sil, příslušní funkcionáři, pracovnice svazu žen a členky svazu v Pchjongjangu.

 

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp