Skip to content

Soudruh KIM ČONG UN s účastníky 4. národního setkání aktivistů v zemědělství

 

Pchjongjang, 29. prosince čučche 107 (2018) (KCNA) –  Předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a vrchní velitel Korejské lidové armády, nejvyšší vůdce naší strany, státu a armády soudruh Kim Čong Un se setkal s účastníky 4. národního setkání aktivistů v oblasti zemědělství a nechal se s nimi na paměť vyfotografovat. Přítomni byli vedoucí představitelé strany a vlády soudruzi Čche Rjong He, Pak Pong Ču, Ro Tu Čchol, Pak Tche Dok, Kim Nung O, Ko In Ho, Ri Čchol Man a Kwak Pom Gi a předsedové provinčních výborů strany.

 

Když vážený nejvyšší vůdce soudruh Kim Čong Un přišel na místo fotografického setkání, všichni účastníci ho s nadšením přivítali. Vysoce ocenil zemědělské pracovníky, funkcionáře základních organizací a vědce a techniky, kteří projevili vlastenectví a čisté svědomí, aby přinesli bohatou sklizeň na polích socialistické země, stále majíce v srdcích zásluhy velkého vůdce a velkého generála, kteří pracovali srdcem a duší pro vyřešení otázky výživy lidu, cestujíce po zemědělských družstvech a polích po celý svůj život.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce vřele povzbudil ty, kteří získali titul hrdiny práce, nejvyšší čest občana KLDR, za jejich roli předvoje v úsilí o uskutečnění politiky strany pro prioritu zemědělství, řka, že se s nimi znovu setká, až příští rok dosáhnou bohatší sklizně. Nechal se vyfotografovat s účastníky a vyjádřil očekávání a přesvědčení, že zorganizují silnější kampaň za zvýšení produkce obilí v celé zemi neustálým zvyšování počtu družstev s vysokými výnosy, pracovních týmů, brigád a řad zemědělců s vysokými výnosy, s důrazem na záměr Ústředního výboru strany, který stanovil zemědělskou frontu za hlavní sílu v budování hospodářského obra.

 

Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp