Skip to content

Soudruh Kim Čong Un poskytl pokyny Továrně na nakládání ryb Kumsanpcho

 

Pchjongjang, 8. srpna čučche 107 (2018) (KCNA) – Soudruh Kim Čong Un, předseda Korejské strany práce, předseda Komise pro státní záležitosti Korejské lidově demokratické republiky a vrchní velitel Korejské lidové armády, nejvyšší vůdce naší strany, státu a armády, společně se soudružkou Ri Sol Ču, vedl na místě práci Továrny na nakládání ryb Kumsanpcho. Doprovázeli ho soudruzi Čche Rjong He, Hwang Pjong So, Čo Jong Won, O Il Čong, Kim Jong Su a Kim Čchang Son.

Vážený soudruh nejvyšší vůdce byl informován o továrně před mapou s panoramatickým pohledem na ni a dozvěděl se, jak plnila své úkoly po jeho polních pokynech v loňském roce, a o výrobě zboží z nakládaných ryb. Poté, co přijal zprávu, že továrna v úzké spolupráci s příslušnými institucemi dokončila v loňském a v tomto roce více než 30 zkušebních rybích výrobků s odlišnými slanými a kořenitými chutěmi, jako jsou krevetky, smaček písečný, ančovičky a solení korýši, a vyrobila stovky tun nakládaných ryb sedmi odrůd a že završila dokončovací práce některých budov včetně bytových domů zaměstnanců a instalovala v nich zařízení, vysoce je ocenil a řekl, že udělali spoustu práce.

 

Vážený soudruh nejvyšší vůdce poděkoval funkcionářům a pracujícím továrny, kteří oslavili sedmdesáté výročí založení KLDR zářícími výsledky práce a velice povzbudili mateřskou stranu, která vysoce ocenila jejich výkony. Znovu požádal funkcionáře a pracující továrny, aby masově vyráběli různé chutné a vysoce výživné nakládané rybí zboží v duchu oddané služby lidu, a tak uskutečnili vznešenou politiku strany lásky k lidu a dopřáli lidu skutečný prospěch z ní.

 

























Korejská ústřední tisková agentura – KCNA, http://www.kcna.kp