Skip to content

Kim Čong Un potěšen vystoupením manželek důstojníků

Pchjongjang, 16. července čučche 105 (2016) (KCNA) – Vrchní velitel Korejské lidové armády (KLA) Kim Čong Un, předseda Korejské strany práce (KSP) a předseda Komise pro státní záležitosti KLDR, si užil umělecké představení, uvedené amatérskými uměleckými skupinami jednotek KLA, vybranými v šestém kole druhé umělecké soutěže manželek důstojníků KLA.

Byly to členky uměleckých skupin manželek důstojníků z jednotek KLA 567, 526, 337, 534, 963 a námořnictva KLA.

MM00245105

Účinkující pravdivě představily ušlechtilý ideologický a morální svět manželek důstojníků, kteří žijí optimistickým a revolučním způsobem, hluboce ochraňujíce důvěru ve vítězství a v to, že prosperita socialistické země a štěstí jejich manželek spočívá v důvěře a následování pouze Kim Čong Una.

Působivě zpívaly o bezmezné hrdosti a sebeúctě a optimistickém a radostném životě manželek důstojníků, které se staly hrdinnými revolucionářkami, podporujíce songunské revoluční vedení KSP v první linii obrany uprostřed hluboké láskyplnné péče a důvěry Kim Čong Una. Současně s tím pravdivě vylíčily obětavost manželek důstojníků jako pomocnic svým manželům a matek vojáků.

MM00245106

Na konci představení Kim Čong Un zamával nadšeně jásajícím účinkujícím a blahopřál jim k jejich úspěšné prezentaci.

Řekl, že představily všechna čísla pevně založená na realitě a učinily hluboké ideologické a umělecké ztvárnění důležitých společensko-politických otázek, vznikajících v boji a životě lidí v éře songunu. Vysoce ocenil představení jako prodchnuté monolitní ideologií strany a zabývající se politikou strany, například programem přednášek o této politice.

Poznamenav, že vytvořily a představily umělecká díla silná v agitaci a výzvu na témata nehynoucích zásluh prezidenta Kim Ir Sena (Kim Il Sunga) a vůdce Kim Čong Ila ve svých jednotkách a důležitých otázek politiky strany v současné době, vyjádřil velkou spokojenost nad výkonem velké poznávací a vzdělávací hodnoty a dokonalým v ideologickém a uměleckém obsahu. Přidal jim díky jménem vrchního velitele KLA.

MM00245107

Představení opět prokázalo velmi zušlechtěné ideologické a morální vlastnosti manželek důstojníků, ujímajících se vedení v realizaci politiky strany v kultuře a umění založené na masách, v souladu s ušlechtilým úmyslem Kim Čong Ila, který inicioval soutěž a založil ji na tradičních základech, řekl a dodal, že byl velmi povzbuzen poslechem hlasů členek uměleckých skupin manželek důstojníků, absolutně podporujících politiku strany.

MM00245108

Vyjádřil očekávání a přesvědčení, že členky uměleckých skupin výše uvedených jednotek budou provádět více masově založených kulturních a uměleckých aktivit, mocně povzbuzujíce sloužící personál (vojska) a lid k národní obraně a budování silné socialistické země. Poté se s nimi vyfotografoval.

Mezi diváky byli velící důstojníci KLA.

 

KCNA.kp

MM00245109